Inclusief BTW

Stihl MSA 300 accu kettingzaag (35/40 cm zaagblad)

Vanaf 701,65 Excl. BTW

STIHL presenteert de krachtigste snoerloze STIHL MSA 300 accu kettingzaag op de markt. Door zijn ergonomie, robuustheid en duurzaamheid is de kettingzaag perfect geschikt voor professioneel gebruik. Met 3 verschillende instelbare werkstanden kan de kettingzaag aangepast worden voor alle zaagwerkzaamheden en een maximale kettingsnelheid van 30 m/s halen. De accu kettingzaag weegt zonder accu 4,5 kg, maar om zijn volledige vermogen te kunnen gebruiken adviseren wij de STIHL AP 500 S accu die speciaal voor deze machine ontwikkeld is. De MSA 300 is standaard uitgerust met het STIHL zaagblad Light 04 en de STIHL .325″ RS PRO zaagketting.

Alle accumachines van het STIHL AP accusysteem zijn ontworpen voor professionele gebruikers en voor dagelijks gebruik, zelfs bij slecht weer. Daarom zijn ze voorzien van een beproefde bescherming tegen spatwater. De effectiviteit wordt bewezen door strenge interne tests. De spatwatertest is onder andere gebaseerd op de IPX4-standaard.

De STIHL MSA 300 accu kettingzaag is de eerste kettingzaag van STIHL die uitgerust is met een bedienings- en meldingscockpit, waarop je alle essentiële gegevens en informatie over je kettingzaag kan aflezen. De kettingzaag kan bovendien gekoppeld worden aan het STIHL connected systeem, dankzij de STIHL Smart Connector 2 A.

Gebruikers die actief zijn in het landschapsonderhoud, de professionele bosbouw en gemeentewerkers kunnen de STIHL MSA 300 accukettingzaag gebruiken om kleine en middelgrote bomen te vellen, van hun takken te ontdoen en te verzagen. Om zo efficiënt mogelijk te werken zijn er drie bedrijfsmodi (eco, vellen, snoeien), zodat je je kettingzaag perfect kan instellen voor verschillende toepassingen.

Extra informatie

Merk

Brandstof

Vermogen

2,5 kW

Gewicht

5,4 kg (gewicht zonder accu met zaagblad en ketting)

Geluidsdrukniveau

93 dB(A)

Stihl accusysteem

Litium ion, AP accusysteem

Acculooptijd met AP 200

Verminderd vermogen van de machine

Acculooptijd met AP 300

Verminderd vermogen van de machine

Acculooptijd met AP 300s

Verminderd vermogen van de machine

Acculooptijd met AP 500s

20-44 minuten