Over Teeuwen

Over Teeuwen Tuin Bos en Parktechniek B.V.

Waar bent u naar op zoek?
Kwaliteit, goede service, persoonlijk advies of deskundige reparatie en onderhoud van uw tuinmachines? Verhuurmogelijkheden van groot assortiment tuinmachines?

Dan kunt u nu stoppen met zoeken want wij zijn ùw speciaalzaak voor aankoop, verhuur, service en lease van groenmachines, bosbouwmachines en compacte grondverzetmachines in de Bommelerwaard. Ook hydraulisch slangen persen doen we in eigen beheer.

Als tuinmachinespecialist in de regio van de merken: Stihl, Stiga, Iseki, Avant, Eliet, Empas, Muratori, Kränzle, Toro, Tielbürger en Goldoni enz. staan wij graag voor u klaar met 8 goed geschoolde werknemers, 2 service bussen en een goed ingerichte werkplaats voor optimale service!

In de showroom aan de Mertstraat 5 te Zuilichem staan veel machines uitgestald. Zij kunnen nagenoeg alle getest worden of zelfs vrijblijvend bij u thuis worden gedemonstreerd.

Met 35 jaar ervaring in het vak voorzien wij u van gericht advies en bieden u passende oplossingen. Of het nu gaat om het huren, kopen of eventueel leasen van machines. Bij ons bent u verzekerd van specifieke kennis en ondersteuning door vakmensen.

Wij ontvangen u, particulier of professioneel, graag in een ongedwongen sfeer voor het naleveren van onderdelen, oriëntatie, info, ondersteuning en advisering!

Tot ziens in onze showroom waar koffie en thee klaarstaat……

Martin Teeuwen

Contact gegevens:

Adresgegevens:

Openingstijden:

  • PMaandag tot vrijdag: 08:00 uur tot 18:00 uur
  • PZaterdag: 08:00 uur tot 16:00 uur
Neem contact op met Teuuwen Tuin Machines